Erhvervsrengøring

Kontakt os for rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Erhvervsrengøring til alle type firmaer

  Hos Solrød Rengøring stræber vi efter at tilbyde en ekstraordinær og omhyggelig erhvervsrengøring, der spænder over hele Sjælland.

  Vi er besat af tanken om at levere en førsteklasses service og rengøring, der defineres af uovertruffen kvalitet. Vi tager rengøring dybt seriøst, da vi forstår dens enorme indvirkning og betydning for en bred vifte af mennesker.

  Som din erfarne rengøringspartner er vi udstyret med de nødvendige færdigheder og værktøjer til at håndtere enhver opgave. Størrelse og omfang er ikke af betydning – vi står parat til at imødekomme dine behov. Tøv derfor ikke med at tage kontakt allerede i dag for at indgå en ny, skræddersyet rengøringsaftale. Med Solrød Rengøring får du ikke blot en service, men en løfte om højeste standarder og ekspertise.

  Rengøring med klud

  Hvad koster erhvervsrengøring?

  Prisen for erhvervsrengøring kan variere alt efter størrelse og omfang på opgaven, dog sørger vi altid for at finde en attraktiv pris, du ikke kan sige nej til. Vi sørger for at din rengøringspakke bliver skræddersyet til dine behov, så du kan få den helt rigtige løsning, til den rigtige pris.

  Det sikrer dig imod at skulle betale for meget eller møde uforudsete udgifter på længere sigt. Med en professionel rengøring, er du sikret øget arbejdstrivsel og færre sygedage blandt dit personale, som på længere sigt vil blive en god investering.

  Ønsker du at få en pris, så kan du allerede kontakte os i dag. For at kunne give den helt rigtige pris, vil vi gerne bese opgaven først, så vi ved hvad der kræves og hvor meget der skal laves.

  Ring og hør nærmere på telefon 40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Din partner til erhvervsrengøring

  Ligesom det er vigtigt at vedligeholde hjemmets renlighed, så er det ligeså vigtigt at man som firma sørger for, at arbejdspladen rengøres regelmæssigt med en skræddersyet rengøringsplan på erhvervsrengøring.

  På de fleste arbejdspladser opholder medarbejderne sig på jobbet i mange timer hver eneste dag. Hvilket betyder at støv og bakterier gradvis ophobes og resulterer i et dårligt indeklima. 

  Disse faktorer kan alle sænke medarbejdernes produktivitet, kreativitet og koncentration. Det vil også medføre til (støv- allergi, samt føre til hyppige sygemeldinger og meget mere.

  En ren arbejdsplads har derfor en afgørende betydning og kan derfor anskues som en investering for medarbejdernes generelle velvære og sundhed, samt firmaets produktivitet. Som virksomhed er det vigtigt at du har et pålideligt rengøringsfirma som har den rette ekspertise og redskaber, til at kunne levere varen.

  Fordele ved at vælge Solrød Rengøring

  Hvis du vil sikre dig, at din virksomhed bliver rengjort regelmæssigt, bør du vælge Solrød Rengøring til at varetage opgaven. Som din samarbejdspartner, kan du regne med at komme ind til et skinnende rent kontor, butik eller bygning.

  Når du vælger os til at stå for rengøringen, sørger vi for:

  • Grundig og effektiv rengøring
  • Professionelt udstyr
  • Miljøvenlige rengøringsmidler
  • Rengøringen efter behov og ønsker

  Skriv til os

  Har du nogle spørgsmål?


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   erhvervsrengøring
   Solrød Rengøring logo på ryggen af en medarbejder

   Rengøring på abonnement eller ad hoc

   Med Solrød Rengøring får du alverdens muligheder, for at få skræddersyet en rengøringsløsning til dit firma. Vi ved at alle firmaer har forskellige behov og kommer i forskellige størrelser, derfor tilbyder vi ikke ensartet pakker til vores kunder. 

   Som din samarbejdspartner, vil vi gerne dække alle dine behov og ønsker, så du kan få den ønsket erhvervsrengøring. Vi indretter os selv, efter det ønsket rengøringstidspunkt, om det er morgenen, eftermiddagen eller aften, det er helt op til dig. 

   Ønsker du derimod ikke at binde dig til en aftale, så kan du også booke os til en enkel eller flere rengøringer over tid. Uanset hvor mange gange du ønsker rengøring, så sørger vi altid for at i får skinnende rene lokaler til en god pris. 

   Få rengøring på hele Sjælland

   Ønsker du en samarbejdspartner du kan regne med? Så er Solrød Rengøring dit rette valg. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og sørger for at erhvervsrengøringen lever op til jeres krav og standarder. 

   Vi har base i Solrød men kommer ud til hele Sjællandsområdet. Uanset størrelsen af opgaven, får du altid den samme gode service og kvalitet. 

   Med over 10 års erfaring i rengøringsbranchen, har vi udført 100-vis af rengøringsopgaver for kunder over hele Sjælland. Vi er derfor sikre på at vi også kan levere gode resultater til dit firma. 

   Ønsker du at bruge os til erhvervsrengøring, så kan du med fordel kontakt os på telefon  40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

   Kontakt os

   Kontakt os allerede i dag for at høre mere om vores services eller bestil en rengøringsaftale. Ring til os på telefon, send en mail til eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så sammensætter vi en aftale alt efter behov.

   Vi udfører erhvervsrengøring over hele Sjælland

   Hos Solrød Rengøring har vi stor erfaring inden for rengøring. Vores professionelle og serviceminded rengøringsassistenter står klar til at rykke ud, når du kalder. Vi udføre erhvervsrengøring i hele Sjælland. Klik på den by nedenfor, som du befinder dig i.

   Erhvervsrengøring Køge

   I Køge kan du få professionel rengøring der imødekommer alle dine behov. Vi sørger for den rette rådgivning og flotte resultater.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

   Erhvervsrengøring Roskilde​

   I Roskilde kan du få hjælp til rengøring, uanset hvor hvor lidt eller meget der skal rengøres. Vi kommer gerne ud dagligt, ugentligt eller månedligt, alt efter behov.

   Vi sørger for at rengøre de ønsket lokaler grundigt og effektivt

   Erhvervsrengøring Glostrup​

   Har du brug for rengøring i Glostrup? Så står vi hos Solrød Rengøring klar til at hjælpe dig. Med over 10 års branche erfaring, hjælper vi til dagligt kunder i Glostrup.

   Kontakt os for hjælp allerede nu.

   Erhvervsrengøring Ballerup

   Leder du efter en grundig og professionel rengøring i Ballerup?

   Hos Solrød Rengøring tilbyder vi vores kunder alle former for erhvervsrengøring, hvor kvaliteten altid er efter højeste standarder og skarpe priser.

   Erhvervsrengøring Albertslund

   Få fat i et professionelt rengøringsfirma med speciale i erhvervsrengøring

   Hos Solrød Rengøring tilbyder vi effektiv erhvervsrengøring, til alle typer kunder i alle størrelser.

   Erhvervsrengøring Hillerød

   Har du erhvervslokaler i hillerød eller omegn, så kan du med fordel kontakt os for effektiv rengøring. Vi kører ud i hele området og hjælper dagligt kunder i området med erhvervsrengøring.

   Erhvervsrengøring Helsingør

   Mangler du et rengøringsfirma til dit erhverv, som du kan regne med? Så er vi dit bedste valg. Vi pligtopfyldede og eksperter i vores job. Vi udfører alt inden for rengøring og kommer når du brug for os.

   Erhvervsrengøring Taastrup

   Solråd Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i Taastrup og omegn. Du kan regne med et professionelt stykke rengøringsarbejde, og at din arbejdsplads altid fremstår ren og indbydende.

   Erhvervsrengøring Hvidovre

   Hyre professionel erhvervsrengøring i Hvidovre er afgørende for at sikre, at din virksomhed altid præsenterer sig fra sin bedste side.

   Vores dedikerede team af rengøringseksperter er specialiserede i at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer netop dine behov.

   Erhvervsrengøring Brøndby

   Vi tilbyder erhvervsrengøring i Brøndby. Vi sørger for grundig og effektiv rengøring af kontorer, kantiner og toiletter. 

   Solrød Rengøring er specialiseret i rengøring til erhverv og leverer altid topkvalitet til konkurrencedygtige priser.

   Skriv til os