Erhvervsrengøring

Kontakt os for rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Søger dit firma professionelt erhvervsrengøring?

  Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Solrød Rengøring tilbyder vi effektiv og grundig erhvervsrengøring på hele Sjælland.

  Vi har stor fokus på at yde den bedste service og rengøring til høj kvalitet, ved hver rengøringsopgave vi udfører. Vi tager vores rengøring meget seriøst, da vi ved hvor stor betydning den har, og for hvor mange mennesker det påvirker.

  Som dit erfarne rengøringsfirma, har vi alle de nødvendige redskaber og kompetencer til at kunne varetage din opgave. Du kan derfor altid henvende dig, uanset størrelsen eller omfanget på din opgave. Kontakt os i dag og få din nye rengøringsaftale på plads. 

  Din partner til erhvervsrengøring

  Ligesom det er vigtigt at vedligeholde hjemmets renlighed, så er det ligeså vigtigt at man som firma sørger for, at arbejdspladen rengøres regelmæssigt med en skræddersyet rengøringsplan på erhvervsrengøring.

  På de fleste arbejdspladser opholder medarbejderne sig på jobbet i mange timer hver eneste dag. Hvilket betyder at støv og bakterier gradvis ophobes og resulterer i et dårligt indeklima. 

  Disse faktorer kan alle sænke medarbejdernes produktivitet, kreativitet og koncentration. Det vil også medføre til (støv- allergi, samt føre til hyppige sygemeldinger og meget mere.

  En ren arbejdsplads har derfor en afgørende betydning og kan derfor anskues som en investering for medarbejdernes generelle velvære og sundhed, samt firmaets produktivitet. Som virksomhed er det vigtigt at du har et pålideligt rengøringsfirma som har den rette ekspertise og redskaber, til at kunne levere varen.

  Fordele ved at vælge Solrød Rengøring

  Hvis du vil sikre dig, at din virksomhed bliver rengjort regelmæssigt, bør du vælge Solrød Rengøring til at varetage opgaven. Som din samarbejdspartner, kan du regne med at komme ind til et skinnende rent kontor, butik eller bygning.

  Når du vælger os til at stå for rengøringen, sørger vi for:

  • Grundig og effektiv rengøring
  • Professionelt udstyr
  • Miljøvenlige rengøringsmidler
  • Rengøringen efter behov og ønsker

  Skriv til os

  Har du nogle spørgsmål?


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   erhvervsrengøring
   Solrød rengøring - billeder-6

   Hvad koster erhvervsrengøring?

   Prisen for erhvervsrengøring kan variere alt efter størrelse og omfang på opgaven, dog sørger vi altid for at finde en attraktiv pris, du ikke kan sige nej til. Vi sørger for at din rengøringspakke bliver skræddersyet til dine behov, så du kan få den helt rigtige løsning, til den rigtige pris.

   Det sikrer dig imod at skulle betale for meget eller møde uforudsete udgifter på længere sigt. Med en professionel rengøring, er du sikret øget arbejdstrivsel og færre sygedage blandt dit personale, som på længere sigt vil blive en god investering.

   Ønsker du at få en pris, så kan du allerede kontakte os i dag. For at kunne give den helt rigtige pris, vil vi gerne bese opgaven først, så vi ved hvad der kræves og hvor meget der skal laves.
    

   Ring og hør nærmere på telefon 40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

   Erhvervsrengøring på abonnement eller ad hoc

   Med Solrød Rengøring får du alverdens muligheder, for at få skræddersyet en rengøringsløsning til dit firma. Vi ved at alle firmaer har forskellige behov og kommer i forskellige størrelser, derfor tilbyder vi ikke ensartet pakker til vores kunder. 

   Som din samarbejdspartner, vil vi gerne dække alle dine behov og ønsker, så du kan få den ønsket erhvervsrengøring. Vi indretter os selv, efter det ønsket rengøringstidspunkt, om det er morgenen, eftermiddagen eller aften, det er helt op til dig. 

   Ønsker du derimod ikke at binde dig til en aftale, så kan du også booke os til en enkel eller flere rengøringer over tid. Uanset hvor mange gange du ønsker rengøring, så sørger vi altid for at i får skinnende rene lokaler til en god pris. 

   Få rengøring på hele Sjælland

   Ønsker du en samarbejdspartner du kan regne med? Så er Solrød Rengøring dit rette valg. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og sørger for at erhvervsrengøringen lever op til jeres krav og standarder. 

   Vi har base i Solrød men kommer ud til hele Sjællandsområdet. Uanset størrelsen af opgaven, får du altid den samme gode service og kvalitet. 

   Med over 10 års erfaring i rengøringsbranchen, har vi udført 100-vis af rengøringsopgaver for kunder over hele Sjælland. Vi er derfor sikre på at vi også kan levere gode resultater til dit firma. 

   Ønsker du at bruge os til erhvervsrengøring, så kan du med fordel kontakt os på telefon  40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

   Kontakt os

   Kontakt os allerede i dag for at høre mere om vores services eller bestil en rengøringsaftale. Ring til os på telefon 40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så sammensætter vi en aftale alt efter behov.

   Vi udfører erhvervsrengøring på hele Sjælland

   Hos Solrød Rengøring har vi stor erfaring inden for rengøring. Vores professionelle og serviceminded rengøringsassistenter står klar til at rykke ud, når du kalder. Vi udføre erhvervsrengøring i hele Sjælland. Klik på den by nedenfor, som du befinder dig i.

   I Køge kan du få professionel rengøring der imødekommer alle dine behov. Vi sørger for den rette rådgivning og flotte resultater.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

   I Roskilde kan du få hjælp til rengøring, uanset hvor hvor lidt eller meget der skal rengøres. Vi kommer gerne ud dagligt, ugentligt eller månedligt, alt efter behov.

   Vi sørger for at rengøre de ønsket lokaler grundigt og effektivt

   Har du brug for rengøring i Glostrup? Så står vi hos Solrød Rengøring klar til at hjælpe dig. Med over 10 års branche erfaring, hjælper vi til dagligt kunder i Glostrup.

   Kontakt os for hjælp allerede nu.

   Leder du efter en grundig og professionel rengøring i Ballerup?

   Hos Solrød Rengøring tilbyder vi vores kunder alle former for erhvervsrengøring, hvor kvaliteten altid er efter højeste standarder og skarpe priser.

   Få fat i et professionelt rengøringsfirma med speciale i erhvervsrengøring

   Hos Solrød Rengøring tilbyder vi effektiv erhvervsrengøring, til alle typer kunder i alle størrelser.

   Har du erhvervslokaler i hillerød eller omegn, så kan du med fordel kontakt os for effektiv rengøring. Vi kører ud i hele området og hjælper dagligt kunder i området med erhvervsrengøring.

   Mangler du et rengøringsfirma til dit erhverv, som du kan regne med? Så er vi dit bedste valg. Vi pligtopfyldede og eksperter i vores job. Vi udfører alt inden for rengøring og kommer når du brug for os.