Kontorrengøring

Professionel kontorrengøring på Sjælland

Et beskidt kontor er aldrig et godt udgangspunkt for en høj arbejdsmorale på jobbet. Hos Solrød Rengøring står vi klar til at hjælpe dig med kontorrengøring. Vi sørger altid for en professionel, effektiv og omhyggelig kontorrengøring, der gør en forskel for dit arbejdsmiljø.  

Vi er klar til at imødekomme dine behov, og sørger samtidig for at komme helt ud i krogene, så du kan være sikker på at møde ind på et pænt og rent kontor. Et rent kontor er med til at sikre et sundere og bedre indeklima, med færre skadelige kemikalier og bakterier.

Hos Solrød Rengøring har vi mere end 10 års professionel erfaring, og kører rundt på hele Sjælland. Vi møder altid op med godt humør, og udfører vores arbejde med et smil på læben. Vi er fleksible, og sørger for at rykke hurtigt ud, når du ringer. Ønsker du at få lavet en fast aftale, hvor vi kommer ud dagligt, ugentligt eller månedligt er helt op til dig. Som dit rengøringsfirma indretter vi os efter dine behov og ønsker. 

Som et professionelt rengøringsfirma tilbyder vi også erhvervsrengøring, industrirengøring og privat rengøring.

Et bedre indeklima giver et bedre arbejdsmiljø

Hos Solrød Rengøring anvender vi miljørigtige produkter til vores kontorrengøring, der ikke skader miljøet. Vi forlader først dit kontor, når det er skinnende rent og støvfrit.
Med mere end 10 års professionel erfaring, lever vi op til ansvaret og ved dermed, hvordan et tilfredsstillende job ser ud. Vi sørger for at levere topkvalitets resultater med førsteklasse service.

På en almindelig arbejdsdag ved kontoret, samler der sig hurtigt mange bakterier. Det er specielt skrivebordet, tastaturet og musen, der hurtigt kan samle sig mange bakterier.

Det kan være med til at sygdomsfraværet bliver forøget. Flere dansker døjer med træthed på arbejdspladsen, irriterende øjne, hovedpine og koncentrationsbesvær grundet dårligt indeklima.

Alt det kan en effektiv rengøring af kontoret være med til at forandre. En ting er sikkert. Det kan betale sig for arbejdspladsen at investere i en effektivt rengøringsfirma til kontoret, da det resulterer sig til et bedre arbejdsmiljø. 

Trænger dit kontor til en rengøring, så udfyld vores kontaktformular. Vi sammensætter et uforpligtende tilbud til dig. Når du vælger en rengøring hos Solrød Rengøring, er der 100% tilfredshedsgaranti med god kundeservice, som det burde være.
Solrød rengøring - billeder-10
rengøring af armatur på badeværelse

Hvad koster kontorrengøring?

Hos Solrød Rengøring finder du kvalitetsbevidst kontorrengøring til overkommelige priser, der matcher kvaliteten af arbejdet.

Prisen for kontorrengøring kan variere alt efter størrelse og omfang på opgaven, dog sørger vi altid for at finde en attraktiv pris, du ikke kan sige nej til. Vi sørger for at din rengøringspakke bliver skræddersyet til dine behov, så du kan få den helt rigtige løsning, til den rigtige pris.

Det sikrer dig imod at skulle betale for meget eller møde uforudsete udgifter på længere sigt. Med professionel kontorrengøring , er du sikret øget arbejdstrivsel og færre sygedage blandt dit personale, som på længere sigt vil blive en god investering.

Ønsker du at få en pris på kontorrengøring, kan du allerede kontakte os i dag. For at kunne give den helt rigtige pris, vil vi gerne bese opgaven først, så vi ved hvad der kræves og hvor meget der skal laves. 

Ring og hør nærmere på telefon 40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål?


    Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

    Solrød rengøring - billeder-9
    Solrød rengøring - billeder-10

    Kontakt os for kontorrengøring

    Ønsker du at få lavet en fast aftale for kontorrengøring, så kan du allerede kontakte os på telefonen: 40225769. Har du yderlige spørgsmål eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare dig indenfor 48 timer med den bedste rengøringsløsning. Vi glæder os til at høre fra dig.