Industrirengøring

Kontakt os for rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Industrirengøring i topkvalitet

  Vi hos Solrød Rengøring har mere end 10 års erfaring i branchen, som et professionelt rengøringsfirma. Vi har udført 100-vis af vellykkede rengøringsopgaver, for mange glade kunder. 50% af vores erfaring kommer fra erhvervs- og industrirengøringsopgaver, hvor vi derfor kan varetage enhver rengøringsopgave inden for feltet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  Som erhvervsdrivende ved vi at rengøring af lokaler er essentielt, uanset om det er tale om et kontor, lager, eller en produktionshal. Det handler dog om i har tid og kræfter til at påtage jer opgaven, for at holde alt rent og skinnende. 

  De fleste af vores kunder vælger altid at hyre os til at påtage opgaven, så de kan fokusere på hvad de gør bedst, hvilket ikke er rengøring. Vi sørger nemlig for at fjerne alle snavs og bakterier fra alle overflader, selv de mest besværlige områder, som man normalt ikke kan få rengjort. 

  Som rengøringsfirma, har vi igennem 10 år specialiseret os i erhverv- og industrirengøring for både små og store kunder. Vi har håndteret de mest komplicerede opgaver, rengjort følsom teknik og maskiner til 100% kundetilfredshed. 

  Det gør vi ved at efteruddanne os selv til at kunne anvende de bedste teknikker og redskaber på markedet. Vi er yderst grundige og forsigtige når det kommer til rengøring, derfor kan du altid trygt regne med at vi udfører opgaven på den bedst mulige måde. 

  Kontakt os allerede i dag og få booket en rengøringsaftale

  Fast og fleksibelt industrirengøring på Sjælland

  Vores kerne kompetencer spænder bredt bl.a.:

  • Rengøring i produktionslokaler, lager og lign.
  • Rengøring af alle slags maskiner
  • Rengøring af køkkener
  • Højderengøring

  Hos Solrød Rengøring er fleksibilitet et stort kendetegn for os, vi ved at alle kunder har forskellige ønsker og præferencer. Ønsker du en komplet rengøring af alle rum og maskiner, eller blot et enkelt rum, så hjælper vi dig gerne. 

  Vi kan komme dagligt, ugentligt, månedligt eller ved hvert kvartal, dog anbefaler altid at få rengøring regelmæssigt, for at skabe et bedre indeklima og undgå fare. Ønsker du at få lavet en rengøringsaftale, så kan du med fordel kontakte os i dag, og få alt på plads.

  Fordele ved industrirengøring

  Industrirengøring favner bredt, men det kan være alt fra rengøring af renrum, maskiner, lager, skakte og graffitirens. Industrirengøring kræver specielle rengøringsmidler, udstyr og kompetencer. Det gør det essentielt at kontakte et professionelt rengøringsfirma, til at stå for din indusrengøring. Vi har lavet 3 gode grunde til at vælge os som dit rengøringsfirma.

  Professionel hjælp
  Med Solrød Rengøring får du et hold af specialister inden for alle felter af industrirengøring. Vi kan udføre de mest simple og komplicerede opgaver, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Altid til din rådighed

  Står du med et eller flere spørgsmål, så sørger vi altid give dig faglig rådgivning, så du kan få den mest optimale løsning.

  Rengøring tilpasset til dit firma

  Efter aftale tilpasser vi rengøringen ind i jeres dagligdag, for at forstyrre så lidt som muligt. Vi planlægger sammen, hvordan det skal forløbe og hvilken tid på dagen, vi skal komme forbi.

  Rengøring der gør en forskel

  Som et ansvarsbevidst rengøringsfirma har vi har højt fokus på at levere en exceptionel service og at være det mest pålidelige og tilregnelige rengøringsfirma. Vi er derfor også meget optaget af at være miljøbevidste som muligt til vores industrirengøring. 

  Derfor anvender vi så vidt muligt kun rengøringsmidler og remedier der ikke skader miljøet og omgivelserne unødvendigt.

  Dermed tilbyder vi også slutrengøring af nybyggeri, fraflytning eller efter håndværkerne har været forbi. Vi sørger for at rengøre alle overflader og inventar samt desinficere inde og ude, efter aftale.

  Vi går langt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov, hvor vi altid sørger for at vedligeholde en gennemsigtig kommunikation, så vores kunder kan følge med i alt det vi laver.

  Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med industrirengøring hos dit firma.

  Alt inden for industrirengøring

  Som dit erfarne rengøringsfirma, kan vi hjælpe med hvilken som helst rengøringsopgave inden for industrirengøring. Uanset om du skal have rengjort dine maskiner, laboratorie, eller noget helt tredje, så har vi den rette ekspertise og udstyr til at udføre opgaven korrekt og forsvarligt.

  Vi ved at alle har forskellige krav og behov, derfor er vores rengøring baseret ud fra dine ønsker. Vi kan hjælpe dig med rengøre de sværeste områder, og de områder hvor man ikke kommer ofte. 

  Hos Solrød rengøring er vi et fleksibelt firma, hvor vi derfor tilbyder engangsrengøring og fast industrirengøring alt efter behov. Ønsker du at få et 100% gratis tilbud uden forpligtelser? Så giv os et kald på 40225769 eller udfyld vores kontaktformular, vi vender tilbage hurtigst muligt. 

  Skriv til os

  Har du spørgsmål?


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   rengøring
   kontorrengøring

   Kontakt os for industrirengøring

   Ønsker du at få en privat rengøringsaftale, så er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning for dig. Du kan med fordel ringe til os på 40225769, sende en mail til: kontakt@solrodrengoring.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

   Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig, er du selvfølgelige også mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd og vejledning.