Privat Rengøring

Privat rengøring tilpasset til dit hjem

Har du en travl hverdag, og bor du måske i en større bolig? Så ved vi, at man ikke altid har tid og kræfter til at stå for hele hovedrengøringen. Derfor kan det være behjælpeligt at få lavet en privat rengøringsorden, så du kan komme hjem til en rent og skinnende hjem. Hos Solrød Rengøring sørger vi for at alt bliver rengjort i hjemmet, hvilket også gælder de helt umulige hjørner. Når du hyrer os som dit rengøringsfirma, er du sikret grundig og effektiv rengøring, der imødekommer dine behov og ønsker. 

Vi er vel opmærksomme på at det er en større tillidssag at åbne sit hjem for andre, til at udføre rengøring. Derfor tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende møde, hvor du kan få et bedre indtryk af hvem vi er, og hvordan vi arbejder som et professionelt rengøringsfirma. Som kunde er du ikke bundet til vores rengøring, du bestemmer selv om det skal være en engangsaftale eller en fast plan for privat rengøring. 

Kontakt os allerede i dag, og få privat rengøring hos dig.

Privat rengøring i København og resten af Sjælland

Uanset om du bor i København, Nordsjælland eller det helt tredje, så kommer vi gerne ud til dig, da vi har kunder over hele Sjælland. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt os, vores dygtige team er spredt over hele Sjælland, hvor de gerne kommer ud og udfører privat rengøring. 

Du kan derfor være tryg ved at benytte os som dit rengøringsfirma, uanset hvor på Sjælland du befinder dig.

Ring i dag, så finder vi en løsning sammen.

Hvad koster privat rengøring?

Prisen på vores privat rengøring kan variere meget alt efter hvor stor opgaven er, og hvor meget der skal rengøres. Alle boligtyper er meget forskellige, hvilket også gælder for hvor meget vores kunder ønsker at der bliver rengjort. Derfor tilbyder vi ikke normale pakkeløsninger, da vi ikke synes at det er rimeligt for alle kunder. 

Vi ønsker derfor at besigtige opgaven, så vi sammen kan tage en dialog om dine ønsker og behov for rengøringen, så du kan få den helt rigtige pris.

Skriv til os

Har du nogle spørgsmål?


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Rent køkken efter rengøring
  Ren stue efter rengøring

  Slip for rengøringen med rengøringshjælp

  Vores tid er uvurderlig, dog er det de færreste som har lyst til at bruge tiden på at gøre rent i hjemmet. Rengøring kan være en tidsrøver, så snart man kommer i gang. Der vil altid dukke noget nyt op som skal rengøres, hvor det ofte vil det blive fordelt over flere dage på ugen. 

  Det gør at vi har mindre tid i hverdagen, til at lave det vi ønsker at bruge tid på. Derfor kan det være en stor hjælp til at få nogle professionelle til at stå for rengøring, så du kan få indfriet din energi til netop det du ønsker. 

  Når du hyrer os til at stå for din privat rengøring, i København eller resten af Sjælland, er du garanteret en langt mere overskuelig hverdag med mere energi og bedre humør. Når vi kommer og gør rent i dit hjem, er vi meget opmærksomme på, at vi netop kommer og gør rent hjemme hos dig. Vi sætter en stor ære i at give god service, så du så vidt muligt føler dig godt tilpas, når vi er på besøg.

  Du er i trygge hænder

  Vi ved at det kan være grænseoverskridende at, få udført rengøring af andre – men med et smil og en afslappet men professionel attitude er vores erfaring, at vores kunder føler sig meget tilpasse efter ganske få besøg. 

  Er du hjemme, mens vi udfører privatrengøring, og har du nogle tilføjelser eller noget, du ikke ønsker vi skal rengøre, så er du mere end velkommen til at sige til. Vi tilpasser os med det samme, efter dine behov.

  Med over 10 års erfaring som rengøringsfolk i branchen, er vi derfor blevet eksperter inden for området. Vores rengøringsassistenter er yderst professionelle, i alt hvad de foretager sig og oplever under deres rengøringsopgaver. Du kan derfor trygt lukke døren op for dit hjem uden at blive dømt – for vi har højest sandsynligvis set det hele før. 

  Vi glæder os til at komme forbi til den første og de næste mange rengøringer. Kontakt os allerede i dag og få booket en aftale til privat rengøring.

  Hvorfor vælge os til privat rengøring?

  Vi ved at der mange der udbyder privat rengøring over hele Sjælland. Derfor vægter vi højt på at du er højt tilfreds med vores rengøring hvert eneste gang. Derfor sørger vi for at gå helt ned i detaljer når vi laver vores aftaler og kommunikere, så du er 100% tilfreds med samarbejdet. 

  Som dit rengøringsfirma, sørger vi for at udføre rengøring til den aftale tid, med det samme personale, så du ved hvem der rengøre dit hjem. Der kan selvfølgelig være uforudsete situationer og sygdom, hvor vi derfor altid vil informere dig om hvem der vil komme i stedet.

  Dermed sørger vi for at gøre brug af de bedste miljøvenlige materialer på markedet samt udstyr, så du som kunde kan får en oplevelse i særklasse. Det sikrer dig en høj kvalitet af rengøring som du kan regne med. Det eneste du skal sørge for er en let oprydning, så vi kan få brugt tiden så effektivt som muligt. 

  Har du specielle materialer, som du ønsker at vi skal bruge, så nævner du det bare til os, så vil vi benytte det. Hos Solrød Rengøring tilbyder vi ikke billige eller dyre priser, vi tilbyder fair og overkommelige priser, som afspejler vores resultater.

  Se rengøringslisten her

  Køkken

  Vi sørger for en grundig rengøring af dit køkken, hvor vi får fjernet alt støv, olie, og fedt fra overflader og gulv. Dermed sørger vi for at dine borde og stole er rene og indbydende til aftenens madlavning.

  Få hjælp til

  - Støvsugning - Gulvvask - Afkalkning og aftørring af armatur og vask - Aftørring af overflader - Fjerne støv, fedt og olie

  Badeværelse

  Det er vigtigt at have en rent badeværelse, da det hurtigt kan blive kalket til. Derfor sørger vi at rengøre dit badeværelse så der er afkalket og frit for vand- og fedtpletter. Står du med fastgroet kalk eller snavs, sørger vi for at få det fjernet ved første besøg.

  Få hjælp til

  - Støvsugning - Gulvvask - Fjerne støv - Spejl pudsning - Toiletrens - Aftørring og afkalkning af armatur og vask - Aftørring og afkalkning af bad

  Værelser / Rum

  Alle rum og værelser får en grundig rengøringstur, hvor vi rengøre alle møbler og overflader. Vi sørger for at der ikke er nogle synlige pletfingre på overfladerne, samt hår og støv.

  Få hjælp til

  - Støvsugning i alle rum - Rengøring af møbler - Gulvvask - Aftørring af overflader

  Ønsker du at booke en privat rengøring?

  Kontakt os allerede i dag på telefon 40225769, send os en mail på mailadressen kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig, er du selvfølgelige også mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med råd og vejledning.