Erhvervsrengøring Glostrup

Skriv til os

Kontakt os for rengøring


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Professionel erhvervsrengøring i Glostrup

  Travle hverdage hvor mange kommer ind og ud af kontoret, resultere ofte til en mere snavset og rodet arbejdsplads. At have et godt indeklima og rene omgivelser, er essentielt for både din, og dine medarbejders velvære og trivsel. Vi har gennem de sidste 10 år udført erhvervsrengøring i Glostrup, for mange tilfredse kunder i alle størrelser. 
   
  Hos Solrød Rengøring ved vi hvad kvalitetsrengøring indeholder, samt hvad vi skal gøre, for at skabe exceptionelle resultater på din arbejdsplads. Uanset om din arbejdsplads er et kontor, en butik eller blot lokaler, tager vi ansvaret for at efterlade lokalerne skinnende rene. 
   
  Vi ved at alle har forskellige behov, derfor udarbejder vi altid en skræddersyet rengøringsplan, så den 100% dækker jeres behov. Vores ekspertise og kompetencer sikrer dig en fast og sammensat rengøringsplan, som vil være værdiskabende for din virksomhed. Vi kører rundt i hele Glostrup, og andre dele af Sjælland og gør rent, så kontakt os endelig for at få rengøringshjælp.

  Rengøringsservices vi kan hjælpe dig med

  Vi varetager alle typer af opgaver indenfor erhvervsrengøring. Dette gælder uanset om du har en butik, et kontor eller en lagerbygning, så klarer vi opgaven, til punkt og prikke, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. 
  Nedenfor kan du læse mere om, hvilke specifikke opgaver vi blandt andet kan hjælpe dig med. 

  Kontor / Lager

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Aftørring af arbejdsstationer og vandrette flader.
  • Aftørring af paneler, karme og stikkontakter.
  • Tømning/sortering af papirkurv og affald.
  • Fjernelse af pletfingre.
  • Og meget mere

  Kantine

  • Støvsugning af gulv og lister
  • Vask af borde og stole
  • Gulvvask og aftørring
  • Rengøring af køkkenbord og skabslåger
  • Afkalkning og rengøring af armatur og vask
  • Spejle og glasflader pudses
  • Sortering af affald
  • Tømning af affaldsposer

  Toiletter

  • Rengøring og afkalkning af toilet kumme
  • Afkalkning og rengøring af armatur og vask
  • Spejle og glasflader pudses
  • Støvsugning af gulv og lister
  • Gulvvask og aftørring
  • Tømning af affaldsposer

  Erhvervsrengøring pris i Glostrup

  Det kan være svært at give en konkret pris på erhvervsrengøring i Glostrup. Den endelig pris afhænger af størrelsen på opgaven, omfanget og hyppigheden. Dog bestræber vi os altid på at levere en optimal pris for arbejdet. 
   
  Hos Solrød Rengøring er du sikret en rengøringsplan, som er skræddersyet efter jeres individuelle behov, så du får rengjort det du ønsker. Det sikrer dig også mod overbetaling og uforudsete udgifter i fremtiden. 
  Når du investere i erhvervsrengøring, investere du samtidig i dine medarbejders arbejdstrivsel og generelle velvære. På længere sigt betyder dette, at dine medarbejders produktivitet vil forøges og sygedage minimeres. Ønsker du at få en mere præcis pris på, hvad erhvervsrengøring vil koste dig? Så vil vi altid gerne bese opgaven først, så vi kan foretage en grundig vurdering af arbejdet.
   
  Du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du ønsker en pris eller en uforpligtende snak omkring dine behov for erhvervsrengøring. Vi er til at fange på telefon 40225769, ellers send os en mail til kontakt@solrodrengoring.dk. Du kan også vælge at udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
  kontorrengøring

  Din lokale samarbejdspartner til erhvervsrengøring i Glostrup

  Arbejdspladsen er et af de steder, hvor vi opholder os meste af dagen. Det bliver hurtigt til mange timer om året. Derfor er det vigtigt at opretholde et sundt og rent arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Støv og bakterier kan udvikle og sprede sig hurtigt uden at man ved det. Det har stor indvirkning på dine medarbejders generelle velvære, da det kan risikere til allergier og flere sygedage.

  Et dårligt indeklima kan det også med til at mindske arbejdseffektiviteten hos dine medarbejdere, da de kommer til et miljø der ikke er så tiltrækkende at arbejde i. Det er derfor altafgørende at arbejdspladsen holdes ren, det kan derfor anses som værende en investering i dine medarbejders generelle sundhed og trivsel, samt forøgelse af produktiviteten på arbejdspladsen. 

  Når du som virksomhed indgår et samarbejde med et rengøringsfirma, er det vigtigt at du vælger et pålideligt rengøringsfirma, som har de rette kompetencer og udstyr til opgaven. Hvis du ønsker et samarbejdspartner, som bygger på gensidig respekt, pålidelighed og professionalisme, så bør du vælge Solrød Rengøring til at stå for din erhvervsrengøring i Glostrup. 

  Vi sørger altid for at efterlade din virksomhed ren og skinnende. Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler og har altid selv udstyr og rengøringsmidler med. I skal blot nyde de rene omgivelser, resten klarer vi!

  Skriv til os

  Kontakt os for rengøring


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   erhvervsrengøring
   Solrød Rengøring logo på ryggen af en medarbejder

   Vælg din rengøringsplan med erhvervsrengøring i Glostrup

   Med Solrød Rengøring får du et væld af muligheder, når det kommer til sammensætningen af din rengøringsplan. Som sagt, så har alle virksomheder forskellige behov, derfor bliver jeres rengøringsløsning altid skræddersyet efter virksomhedens størrelse, hyppighedsbehov og individuelle behov. Af samme grund, tilbyder vi ikke standardiserede rengøringspakker. 
    
   Vores ønske er at dække alle dine rengørings behov, så din arbejdsplads er sikret et godt miljø at arbejde i. Vi kan gøre rent om morgenen, om eftermiddagen eller om aftenen – det vigtige er, at det passer jeres arbejdsplads. Derudover kan vi også imødekomme jeres behov uanset, hvor ofte i ønsker erhvervsrengøring. 
    

   Ring og hør nærmere omkring erhvervsrengøring på telefon 40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

   Kontakt os

   Kontakt os allerede i dag for at høre mere om vores services eller bestil en rengøringsaftale. Ring til os på telefon 40225769, send en mail til kontakt@solrodrengoring.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så sammensætter vi en aftale alt efter behov.

   Skriv til os